Op zoek naar de beste goedkope smartwatch kijk dan niet verder hier vind u de beste goedkope smartwatches van 2022. Water bestendig,  en is gebonden aan uw behoeften, budget en levensstijl aan te passen. Veel van deze goedkope smartwatches bevatten de nieuwste technologie zodat je alles kan bij houden rond beweging en sport. Ook zijn de smartwatches goed te verbinden met Android en Apple telefoons zodat je al je sportprestaties nog eens kunt bekijken in op je telefoon. Dus ben je bereid om wat minder uit te geven? Dan heb je vandaag de dag een goedkoop maar zeer goed smartwatch, waar mee je van alles kan en die een echte toevoeging geeft een jouw leefstijl.

 

 

SmartWatch-Trends S205L

 

De Trends S205L is de perfecte assistent voor tijdens het sporten. Het heeft een 1,3 inch scherm dat de gebruiker informeert over bijvoorbeeld slaapprestaties, hartslag, stappen en calorieverbranding. Met de VeryFitPro app worden alle gegevens overzichtelijk weergegeven op je smartphone. Bovendien wordt u op de hoogte gebracht van inkomende oproepen of meldingen. De batterij gaat ongeveer 7 dagen mee.

U kunt uw vinger gebruiken om snel tussen apps te swipen of op foto’s in te zoomen, zodat alles vloeiend en natuurlijk aanvoelt op dit grotere display met slechts één hand zonder de grip aan te passen of van hand te wisselen! Deze betaalbare smartwatch helpt u fit te blijven terwijl u de eisen van het leven bijhoudt tegen een betaalbare prijs! Koop de jouwe vandaag nog!

Geschikt voor besturingssysteem: Android / iOS

Waterdichtheid: Waterdicht tot 5 meter diep

Display: 1,3 inch Full Color TFT touchscreen

Touchscreen: Ja

Notificaties van je smartphone: Berichten ontvangen / Mail lezen

Navigatiefunctie: Ja

Geschikt om mee te betalen: Nee

GPS: GPS in combinatie met smartphone

 

Xiaomi Mi Watch Lite

 

Bent u op zoek naar een veelzijdige betaalbare smartwatch? Kijk dan niet verder dan de Xiaomi Mi Watch Lite! Dit horloge houdt de hartslag, stappen, bloeddruk en calorieën bij. Het is perfect voor personen die een gezonde levensstijl nastreven. U kunt het horloge ook gebruiken om de camera, muziek en agenda te bedienen. De ingebouwde GPS houdt de afgelegde routes nauwkeurig bij. De batterij gaat tot 9 dagen mee afhankelijk van hoeveelheid gebruik van dit horloge. Bestel uw Xiaomi Mi Watch Lite vandaag nog!

Geschikt voor besturingssysteem: Android / iOS

Waterdichtheid: Water dicht tot 5 meter diep

Display: 1,4 inch TFT

Touchscreen: Ja

Notificaties van je smartphone: Berichten ontvangen

Navigatiefunctie: Nee

Geschikt om mee te betalen: Nee

GPS: Zelfstandige GPS

 

Malatie Smartwatch

 

Malatie Smartwatch is een van de nieuwste en meest geavanceerde draagbare apparaten op de markt. Het wordt geleverd met veel functies die niet beschikbaar zijn in andere smartwatches. Het horloge heeft een hartslagmeter, slaapmonitor en stappenteller. Een andere geweldige eigenschap van de Malatie Smartwatch is dat hij spatwaterdicht is. Dit betekent dat u het kunt dragen als je in de regen loopt. Het horloge is ook gemaakt van duurzame materialen die het bestand maken tegen krassen en andere schade.

Geschikt voor besturingssysteem: Android / iOS

Waterdichtheid: 3 ATM Regen- & spatwaterdicht

Display: IPS Multi-touch 1.3 inch

Touchscreen: Ja

Notificaties van je smartphone: Berichten ontvangen, Mail lezen, Muziekbediening vanaf smartwatch, Volledige belfunctie

Navigatiefunctie: Nee

Geschikt om mee te betalen: Nee

GPS: GPS in combinatie met smartphone

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een smartwatch?

Het is altijd lastig welke smartwatch je nou moet nemen. Daarom hier wat tips om op te letten bij het uitkiezen van de beste smartwatch. Allereerst is het heel belangrijk dat je kijkt wat je behoeftes zijn, wat vind jij belangrijk om te hebben welke functies etc. Ook is het belangrijk wat je er voor over hebt want de bedragen kunnen erg uit een lopen. Daarnaast moet je ook kijken of de telefoon die je zelf hebt geschikt is voor de smartwatch die je wil verbinden. En natuurlijk de waterdichtheid is heel belangrijk, tot hoe ver kan de smartwatch tegen water. De ene smartwatch kan je mee zwemen, maar de andere is alleen spatwaterdicht. En sport functies zijn niet geheel onbelangrijk. Ben jij een fanatieke sporter of vindt je het belangrijk om bij te houden hoeveel stappen je gezet hebt op een dag dan moet die functie wel mogelijk zijn op de smartwatch. Om het wat makkelijker te maken hebben wij van TopVergelijking het web afgezocht om de beste goedkope smartwatch te vinden die vandaag beschikbaar. Van die informatie hebben we een lijst gemaakt met de beste smartwatches die goedkoop zijn.

 

 

Waterdichtheid van een smartwatch

Een waterdichte smartwatch betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je horloge nat wordt. Het maakt niet uit of je in de regen terechtkomt of dat je je horloge per ongeluk in de gootsteen laat vallen – het zal nog steeds naar behoren functioneren. Dit is een geweldige functie voor mensen die graag actief zijn, want het betekent dat ze hun horloge kunnen dragen tijdens het zwemmen of hardlopen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat het beschadigd raakt.

 

Bellen met een smartwatch

Als je een smartwatch hebt, weet je dat het een perfect apparaat is om mee te bellen. Je hoeft je telefoon niet uit je zak te halen, en je kunt meteen bellen. Dit is ideaal voor als je even snel moet bellen en niet de tijd wilt nemen om je telefoon uit je zak te halen. Het is ook erg handig als je gebeld wordt. Je kunt zien wie je belt en of je de oproep wilt beantwoorden of niet. Als je de oproep niet wilt beantwoorden, kun je hem gewoon negeren.

 

Duurzaamheid smartwatches

Smartwatches worden steeds populairder, maar er zijn enkele zorgen over de duurzaamheid ervan. De meeste smartwatches zijn gemaakt van plastic en hebben batterijen nodig, die moeilijk te recyclen zijn. Sommige bedrijven werken echter aan duurzamere smartwatches. Apple heeft bijvoorbeeld een smartwatch ontworpen die volledig van gerecycled materiaal is gemaakt. Andere bedrijven onderzoeken ook of ze gerecyclede materialen kunnen gebruiken in hun producten.

Duurzaamheid is een belangrijke kwestie, en het is belangrijk om te overwegen bij de aankoop van een product. Smartwatches vormen hierop geen uitzondering. Het is belangrijk om rekening te houden met de milieu-impact van de materialen die in het horloge worden gebruikt, evenals met de impact van het productieproces. Ook batterijen moeten worden overwogen; sommige smartwatches gebruiken wegwerpbatterijen deze zijn slechter voor het milieu om dat ze een korte levensduur hebben.

Aanbevolen artikelen