Laadpassen zijn erg handig voor wanneer u uw elektrische auto wilt opladen aan een openbaar laadstation. Laadpassen bestaan al sinds 2012 en ze blijven zich over de hele wereld verspreiden. Maar hoewel deze pasgebruikers mogelijk geld besparen, zijn veel mensen zich er nog steeds niet van bewust. Hier onder staat een Laadpas Top 10 lijst.

Laadpas is een vorm van oplaadbare betaalkaarten die kunnen worden gekocht door eigenaars van elektrische auto’s die hun voertuig willen opladen bij openbare oplaadpunten. Deze laadpassen worden geleverd met een kredietlijn, zodat gebruikers hun rekening niet vooraf hoeven te financieren voordat ze hun auto opladen. Hier is een Laadpas Top 10 lijst van de meest relevante laadpassen.

Laadpas top 10 vergelijken:

1. Coolblue

Laadpas top 10

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €79,00

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Verenigd Koninkrijk.

Klantenservice: Dagelijks tot 23:59

Minimaal 80% dekking in: Nederland, Luxemburg en België.

2. 50five e-Mobility

 
 

 

  • 50five heeft een handige app waarmee je snel een laadpaal kan vinden in de buurt.

  • Elke maand ontvang je een rekening met een duidelijk overzicht.

  • Brede dekking met ruim 37.000 laadpunten in Nederland en 300.000 punten in Europa.

  • 50five heeft dekking van 37.000 laadpunten in Nederland en 300.000 in Europa, als je dus op vakantie gaat of reist voor je werk kun je makkelijk een laadpunt vinden.

  • 50five heeft voor de zakelijk klant veel oplossingen zoals laden in je eigen netwerk, kun je bij het werk makkelijk laden zonder hoge kosten. 

 

2. E-Flux

Laadpas top 10

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €70,21

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Verenigd Koninkrijk.

Klantenservice: 08:30 – 17:30

Minimaal 80% dekking in: Nederland, Duitsland, Luxemburg en België.

 

3. Vandebron

Laadpassen top 10

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €71,30

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland, Italië, Spanje, Slovenië, Luxemburg, Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk

Klantenservice: ma t/m do:09.00 – 18,00, vrijdag 09.00 – 17.00, zaterdag & zondag 11.00 – 16.00

Minimaal 80% dekking in: Nederland, Duitsland, Luxemburg en België.

 

4. ANWB

Laadpas vergelijken

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €82,80

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Zweden en Verenigd Koninkrijk.

Klantenservice: ma t/m vrij: 8.30 – 18.00 uur, za: 10.00 – 16.00 uur

Minimaal 80% dekking in: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en België.

 

5. Eneco

Beste laadpas Nederland

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €77,90

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, België, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Finland, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Noorwegen, Zweden en Verenigd Koninkrijk

Klantenservice: 09.00 – 18.00

Minimaal 80% dekking in: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

 

6. MKB Brandstof

MKB brandstof laadpas top 10

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €85,61

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Letland, Noorwegen, Polen, Zweden, Slowakije, Verenigd Koninkrijk, Slovenië en Kroatië.

Klantenservice: 09:00 – 17:00

Minimaal 80% dekking in: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Luxemburg.

 

7. Greenchoice

Laadpassen top 10

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €85,61

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Letland, Noorwegen, Polen, Zweden, Slowakije, Verenigd Koninkrijk, Slovenië, Kroatië, Roemenië

Klantenservice: 8:30 – 17:30

Minimaal 80% dekking in: Nederland, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg en België.

 

8. Shell Recharge

Laadpassen vergelijken

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €81,00

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Estland, Ierland, Letland, Polen, Noorwegen, Zweden, Finland, België, Oostenrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Frankrijk, Slovenië, Servië en Italië.

Klantenservice: 24/7

Minimaal 80% dekking in: Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zweden.

 

9. Maingau

Laadpas top 10

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €98,00

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Zweden, Denemarken, België, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Klantenservice: 24/7

Minimaal 80% dekking in: Italië, België, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk.

 

10. Elbizz

Laadpas top 10

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €73,14

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, Luxemburg, België, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Denemarken, Finland, Italië, Noorwegen, Polen, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Letland, Ierland, Litouwen, Tsjechië, Spanje, Hongarije, Slowakije, Kroatië en Roemenië.

Klantenservice: Kantoortijden

Minimaal 80% dekking in: Nederland, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg en België.

 
 

Conclusie van de laadpas top 10

In onze laadpas top 10 hebben we de top 10 beste laadpassen op genomen. Deze staan in willekeurige volgorde, het is aan u om te bepalen welke u het beste vindt uit deze laadpas top 10. Elke laadpas heeft namelijk andere eigenschappen en voordelen.

Voordelen van een laadpas

Voordelen van een laadpas bij het opladen van een elektrische auto:

1) U kunt uw laadstation vrij kiezen.

2) U heeft geen extra kabels nodig.

3) U kunt uw elektrische auto opladen aan elk 230V stopcontact.

4) De laadpas wordt ook gebruikt als toegangspas tot de Park & Ride parkeerplaatsen van de stad.

5) U wordt via internet, de mobiele applicatie of de RFID-kaart op de hoogte gebracht van naderende oplaadpunten.

6) Er zijn momenteel meer dan 1.000 oplaadpunten in Oostenrijk, u kunt uw route plannen en een manier vinden om tijdens het rijden bij te tanken.

7) De kosten van 1 kWh bedragen 0,33€ inclusief belastingen (0,30€ per kWh incl. BTW).

8) Betaling kan contant of met een credit card/EC kaart dankzij een samenwerking met ABB/Shell (voorheen EDF).

 

Wat is de beste laadpas op de markt?

Een van de meest gestelde vragen door degenen die denken aan de aanschaf van een elektrische auto is: “Wat is de beste laadpas op de markt?” Gelukkig is er een overvloed aan opties voor degenen die hun elektrische voertuigen willen opladen, hierboven staat een Laadpas Top 10 lijst met de meest relevante laadpas aanbieders. Nu is het aan u om te kijken welke aanbieder het best pas bij uw behoeftes.

Een laadpas is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat de accu van uw auto opgeladen blijft als u niet thuis of op het werk bent. Als u vaak reist, zult u waarschijnlijk ondervinden dat het een gemak is een van de beste voordelen voor het bezitten van een elektrisch voertuig.

Waarom een laadpassen top 10?

De beste laadpassen zijn te vinden op de site topvergelijking.nl. Topvergelijking.nl vergelijkt de beste laadpassen en presenteert deze aan u in een duidelijk overzicht zodat u de beste laadpas voor uw wensen kunt kiezen. De laadpas combineert een goede service met eerlijke prijzen en u kunt eenvoudig online een laadpas bestellen.
Wilt u binnenkort een nieuwe elektrische auto kopen en wilt u weten welke laadpassen er beschikbaar zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om ze te vergelijken. Laadpassen kunnen door verschillende mensen op verschillende manieren worden gebruikt. Sommige zijn beter dan andere, dus het is het beste om de verschillende opties te vergelijken bij het kopen van een laadpas. Door deze elektrische auto laadpas reviews kunnen u helpen de beste optie voor uw behoeften te vinden, hierdoor maak u een betere keuze.

Voordat u een laadpas neemt

Voordat u een laadpas koopt is het belangrijk om naar te kijken bij de aankoop van een elektrische auto is hoeveel energie het bevat. Dit kan worden gemeten in kilowatts of megawatts van energie. Het hangt ook af van hoe ver u regelmatig rijdt en/of er laadstations beschikbaar zijn waar u woont. Het volgende waar u op moet letten bij het kopen van een laadpas is hoe lang het duurt om deze op te laden. Dit varieert afhankelijk van het type voertuig en de grootte van de accu. Een kleine elektrische auto heeft misschien een actieradius van 50 km, terwijl een SUV een actieradius van 400 km heeft. Als er geen oplaadpunten in de buurt van uw huis zijn, kan dit een probleem zijn omdat deze natuurlijk wel opgeladen  moet worden.

Doordat er een groeiende populariteit van elektrische voertuigen is is het makkelijker geworden om uw auto op te laden. Er zijn nu overal in het land oplaadstations in verschillende vormen en maten. Als u wilt weten wat voor soort passen er beschikbaar zijn en hoeveel elektriciteit kost, hebben wij deze lijst samengesteld met alles wat u moet weten over laadpassen.

De beste auto laadpassen geven u een soort van financiële stimulans in vergelijking met de kosten die u daadwerkelijk uitgeeft in verband met uw elektrische auto. Deze extraatjes kunnen u zeker helpen om een elektrische auto te rijden voor minder geld.

 

 

Gemiddelde prijs per 200 kWh: €79,00

Landen die deze pas ondersteunen: Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Verenigd Koninkrijk.

Klantenservice: Dagelijks tot 23:59

Minimaal 80% dekking in: Nederland, Luxemburg en België.

2. 50five e-Mobility